Jeg er en livsglad kvinde, født i 1960. Jeg bor i en lille landsby på Djursland, og er stolt af at have repræsenteret Danmark både lokalt og internationalt – blandt andet i Syddjurs kommune som borgmester, og igennem jævnlige besøg til Bruxelles som medlem af EUs regionsudvalg. Og nu er jeg glad for at kunne repræsentere Østjylland og Danmark som kandidat til Europaparlamentet for SF. Jeg er gift med Peter, som har et oversætterfirma. Vi har en voksen datter, som med sin familie bor i udlandet. Mit barnebarn Olivia blev født i 2016, og det er en stor oplevelse at være bedstemor. CV: 1993-nu: Faglærer (Engelsk/Samfundsfag) og Tillidsrepræsentant, VidenDjurs 1987-1993: Ungdomsskoleleder, Rosmus Ungdomsskole 1986-1987: Fritids- og kulturmedarbejder, Dansk Flygtningehjælp Underviste indtil udgangen af 2009 i engelsk og samfundsfag på Grenå Tekniske Skole (nu VidenDjurs), hvorefter jeg blev venligt udlånt på fuld tid til Syddjurs Kommune som borgmester. Er nu tilbage på […]

Om Kirstine

Jeg er en livsglad kvinde, født i 1960. Jeg bor i en lille landsby på Djursland, og er stolt af at have repræsenteret Danmark både lokalt og internationalt – blandt andet i Syddjurs kommune som borgmester, og igennem jævnlige besøg til Bruxelles som medlem af EUs regionsudvalg. Og nu er jeg glad for at kunne repræsentere Østjylland og Danmark som kandidat til Europaparlamentet for SF.

Jeg er gift med Peter, som har et oversætterfirma. Vi har en voksen datter, som med sin familie bor i udlandet. Mit barnebarn Olivia blev født i 2016, og det er en stor oplevelse at være bedstemor.

CV:

1993-nu: Faglærer (Engelsk/Samfundsfag) og Tillidsrepræsentant, VidenDjurs

1987-1993: Ungdomsskoleleder, Rosmus Ungdomsskole

1986-1987: Fritids- og kulturmedarbejder, Dansk Flygtningehjælp

Underviste indtil udgangen af 2009 i engelsk og samfundsfag på Grenå Tekniske Skole (nu VidenDjurs), hvorefter jeg blev venligt udlånt på fuld tid til Syddjurs Kommune som borgmester. Er nu tilbage på skolen og er igen med til at uddanne fremtidens håndværkere. Samtidig passer jeg hvervene som 2. viceborgmester, formand for kommunens udvalg for Familie og Institutioner, medlem af SFs landsledelse, og næstformand Internationalt Udvalg i Kommunernes Landsforening. Læs mere om min politiske karriere.

Interesser:

Mennesker, fugle og flyvemaskiner, rejser, vin, øl og god mad – og politik!

Uddannelse:

1985: Bachelor i engelsk.

1995: Pædagogisk grunduddannelse for erhvervsskoler.